Huishoudelijk reglement

Wanneer start / eindigt een kampdag ?

volle dag kamp = 9u30-16u00  (90 euro inschrijving)

halve dag kamp voormiddag = 9u30-12u00 (55 euro inschrijving)

halve dag kamp namiddag = 13u30-16u00 (55 euro inschrijving)

Is er opvang voorzien ?

vooropvang : 8u00-9u30    (5 euro voor 5 dagen)

na-opvang : 16u00-17u00  (5 euro voor 5 dagen)

voor- en na-opvang :           (10 euro voor 5 dagen)

Hoe moet ik mijn kindje inschrijven ? 

Hiervoor dient U : 

  • het online inschrijvingsdocument in te vullen.
  • 15 euro als voorschot over te schrijven of het volledige inschrijvingsbedrag (excl opvang)
  • opvang nodig ?  Dan kan U 5 of 10 euro overschrijven op ons rekeningnummer.
  • voor de aanvang van het kamp dient U het resterende bedrag (inclusief de voor- of na-opvang) over te schrijven op ons rek.nr of mag U contant betalen de éérste dag van het kamp tijdens het aanmelden.
  •  ons rekeningnummer : IBAN BE93 8601 1256 7367  

De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging via mail.  

Geen bevestigingsmail ontvangen ?  Check je SPAM.

Kan ik een inschrijving annuleren ?

Wanneer u annuleert vóór de aanvang van het kamp wordt er een administratieve kost van 15 euro aangerekend.

Eens het kamp is gestart is er geen terugbetaling mogelijk. 

Wat als mijn kindje ziek wordt of er een lichamelijk ongeval is gebeurd tijdens een kamp ?  

Wanneer er zich een ernstig ongeval (lichamelijke schade) voordoet op het kamp wordt U hiervan telefonisch verwittigd.  Stellen wij vast dat je kindje ziek wordt tijdens het kamp moet U hem/haar zo vlug mogelijk komen ophalen (coronamaatregelen).  Opnieuw deelnemen kan enkel mits een attest van de huisarts.

Kidzfun is verzekerd bij Ethias voor lichamelijke letsels.  U krijgt een attest mee om in te laten vullen bij doktersbezoek indien Uw kindje zicht kwetste tijdens het kamp.  

We zijn niet verantwoordelijk voor materiele schade (bvb brillen) of voor eventuele verloren voorwerpen.

Corona noodprocedure : 

Vertoont een kindje symptomen van corana (koorts, hoesten, smaak- en reukverlies, kortademigheid, ...) dan moet je als ouder/grootouder/voogd je kindje onmiddellijk komen ophalen.

Je kan enkel opnieuw deelnemen wanneer je een attest kan voorleggen van een arts die goedkeuring geeft om te mogen deelnemen aan ons kamp.  Terugbetaling is niet mogelijk.  Wanneer iemand positief test wensen wij graag onmiddellijk op de hoogte gebracht te worden en stopt het kamp voor de bubbel.  

Mag ik medicijnen meegeven met mijn kindje ?

Er worden geen medicijnen gegeven aan de kindjes die deelnemen aan onze kampen.  Met een medisch attest van de dokter en mits onderling overleg kunnen we beslissen om de medicijnen/zalf toe te dienen.

Breng ik reservekledij mee naar het kamp ?

Ieder kindje die deelneemt aan de kampen moet reservekledij meebrengen dat in de boekentas in een zakje zit (met vermelding van de naam) .

Er wordt speelkledij gevraagd aangepast aan de weersvoorspellingen want wij spelen veel buiten (voor de allerkleinsten onder ons .... breng voldoende ondergoed, een broek of rokje mee) !

De kindjes kunnen pas deelnemen wanneer zij pampervrij zijn!  Blijkt dit gedurende het kamp niet zo te zijn kunnen wij vragen om Uw kindje te komen ophalen en worden de overige dagen van het kamp geannuleerd.

Zijn er maaltijden / tussendoortjes voorzien ?

Nee, er is ’s morgens en ’s middags de mogelijkheid om een tussendoortje te eten die je zelf mee brengt (liefst een gezond tussendoortje).  

Tijdens de middag brengen de kindjes hun boterhammendoosje mee met veel lekkers.  Hier vragen we ook om toch wat groentjes en fruit mee te geven.

 

Geef ik een drankje mee?

Geef voldoende drank mee.  We sporten en bewegen veel!  Kies voor een herbruikbare fles zo helpen we de afvalberg te verminderen.  

TOT SLOT :

U gaat bij de inschrijving akkoord met ons huishoudelijk reglement alsook met de maatregelen die we moeten nemen om alles veilig te laten verlopen.

Foto’s die genomen worden op ons kamp worden geplaatst op onze Facebookpagina alsook op Instagram.

De eerste dag van het kamp wordt een ingevulde medische fiche afgegeven tijdens het aanmelden.  Deze fiche wordt na het kamp vernietigd.  

Het zal voor iedereen wat meer inspanning vragen maar samen geraken we er door en kijken we uit naar al die lachende gezichtjes op ons kidzfunkamp :-)